Swansea antoi tiistaina potkut manageri Bob Bradleylle (lue lisää). Tuleva päävalmentaja on joukkueelle jo kauden kolmas.

Sky Sportsin lähteiden mukaan seuralla on kaksi ehdokasta ylitse muiden. Walesin maajoukkueen päävalmentaja Chris Coleman on toinen heistä. Birminghamista joulukuussa yllättäen potkut saanut Gary Rowett on brittilähteen mukaan toinen Swansean suosikeista.

Kaksikon lisäksi Swanseaan on yhdistetty Manchester United -legenda Ryan Giggsiä. Puheenjohtaja Huw Jenkins tunnetaan ”Walesin velhon” ihailijana. Myös Leicesterin ex-manageri Nigel Pearson on brittilähteen mukaan yksi ehdokkaista. Harry Redknapp ei puolestaan lukeudu Swansean ehdokkaisiin brittilähteen tietoihin nojaten.

Seura kartoittaa vaihtoehtojaan seuraavan kahden päivän ajan ennen keskusteluiden käynnistymistä.

Swansea on Valioliigassa toiseksi viimeisenä. Ero putoamisviivan yläpuolelle on neljä pistettä.