Yhdysvaltalaismanageri Bob Bradley myöntää olevansa turhautunut walesilaisseura Swansean päätökseen erottaa hänet managerin paikalta vain 85 päivän jälkeen. Potkuista kerrottiin julkisuuteen tiistai-iltana.

Lokakuussa Francesco Guidolinin korvanneen Bradleyn alaisuudessa Swansea hävisi seitsemän ottelua 11:stä. Valioliigan edellisellä kierroksella joukkue nöyrtyi kotonaan West Hamille 1–4.

– Olen hieman vihainen tänä aamuna. Mielestäni se ei ole oikea päätös. Uskon omaan työhöni ja tiesin todella meneväni vaikeaan tilanteeseen. Ymmärrän myös sen, että sisään tullessa kello tikittää jo, joten ei siinä odota kaikkea mahdollista aikaa, Bradley sanoo talkSPORT-radiokanavan haastattelussa.

– Käymissämme keskusteluissa oli aina mukana työ, joka piti tehdä tammikuussa – olimme puhuneet pelaajista. Olen turhautunut, koska jokaisessa paikassa olen mielestäni pystynyt jättämään jälkeni joukkueeseen mentaliteetin ja taktiikan osalta. Swanseaan saapuessani tiesin, että vaikein asia oli vain hankkia pisteitä ja uudet jalkapalloideat piti ottaa käyttöön hyvin asteittain, hän jatkaa.

– Mielestäni heidän (johtokunta) on ymmärrettävä, että työ oli hyvää, ja vaikka tulokset eivät olleet haluamamme kaltaisia, sarjataulukon viimeisen ja huonosta itseluottamuksesta kärsivän joukkueen kurssin kääntäminen on yksi vaikeimmista asioista managerina.

Swansea on kerännyt tällä kaudella vain 12 pistettä 18 ottelussa. Sarjataulukossa takana on ainoastaan umpisurkea Hull.