Julian Draxlerin siirto Wolfsburgista Paris Saint-Germainiin on saanut sinettinsä. Ranskalaisseura vahvisti tiedon verkkosivuillaan.

Siirto koskettaa tietyllä tapaa myös Valioliigaa, sillä Liverpool ja Arsenal ovat tiettävästi jo pidemmän aikaa olleet kiinnostuneita Draxlerista. Kaksikko jäi nuolemaan näppejään, sillä saksalainen allekirjoitti PSG:n kanssa 4,5-vuotisen sopimuksen.

Transfermarktin tietojen mukaan kauppa on taloudellisesti talven toiseksi suurin. TM:n mukaan PSG maksaa Wolfsburgille 40 miljoonan euron korvauksen. Suuremmalla summalla tänä talvena on liikahtanut vain Oscar, joka siirtyi Chelseasta Shanghai SIPG:hen 60 miljoonalla eurolla.

23-vuotias Draxler on pelannut urallaan 170 ottelua Schalkessa ja 45 peliä Wolfsburgissa. Saksan A-maajoukkuetta hän on edustanut 27 kertaa.