Maailmalla leviää Chelsean ja Stoken välisessä Valioliigan ottelussa otettu kuva, johon tiivistyy urheiluhenki parhaimmillaan. Asiasta kertoo Stoke Sentinel -lehti.

Kaksi maalia tehneen Chelsean brasilialaispelaajan Willianin tunteet pääsivät valloilleen kesken pelin, koska hän oli vasta hiljattain palannut kentille äitinsä kuoleman jäljiltä.

Willian, 28, murtui kyyneliin, kun hänen joukkuekaverinsa juhlivat tärkeätä maalia. Stoken hollantilaispuolustaja Erik Pieters huomasi sen ja saapui tukemaan vierasjoukkueen kenttäpuoliskolle yksin jäänyttä vastustajaa.

 

Mario Melchiot

@MarioMelchiot
Erik Pieters consoles an emotional Willian after his goal (he lost his mother to cancer recently). The beautiful game at it's best #mmlove

Entinen Chelsean pelaaja Mario Melchiot julkaisi Twitterissä kuvan tilanteesta.

– Erik Pieters lohduttaa tunteikasta Williania tämän maalin jälkeen (tämän äiti menehtyi hiljattain syöpään). Kaunis peli parhaimmillaan, kirjoitti Melchiot.

Willian myönsi hiljattain, että viime viikot ovat olleet hänelle erittäin vaikeita.

– Hän oli todella tärkeä henkilö elämässäni ja on minulle aina tärkeä. Hänen kuoltuaan pysyin viikon ajan Brasiliassa. Palattuani takaisin olen hitaasti alkanut voida paremmin ja minusta tuntuu siltä, että pystyn taas pelaamaan joukkueen eteen.

Valioliigaa johtava Chelsea voitti uudenvuodenaattona Stamford Bridgellä pelatun kamppailun loppulukemin 4–2.

Brazil 🇧🇷 Chelsea FC 💙

@K_T_B_F_F_H_
Nice Gesture from Diego Costa and especially Erik Pieters to comfort Willian, after he broke down in tears.