Arsenal on hyvin lähellä talven ensimmäistä hankintaansa. Cohen Bramallin siirtyminen Hednesfordista Tykkimiehiin vahvistuu useamman lähteen mukaan lähipäivinä.

Siis kuka on Cohen Bramall? Ja mikä seura on Hednesford? Ei ole sinänsä suuri ihme, jos et ole näitä nimiä aiemmin kuullut. Hednesford kun pelaa Englannin seitsemänneksi korkeimmalla sarjatasolla.

20-vuotias Bramall oli joulun alla Arsenalin testissä ja vakuutti manageri Arsène Wengerin. Sky Sportsin mukaan hän on jo läpäissyt lääkärintarkastuksen ja allekirjoittaa 2,5-vuotisen sopimuksen. Hednesford on saamassa pelaajasta 40 000 punnan (noin 47 000 euroa) korvauksen.

Onko Bramallin ostamisessa järkeä? Hyvin mahdollisesti kyllä. Ensinnäkin, pelaajasta ei tarvitse järin suurta korvausta maksaa. Toiseksi, Sheffield Wednesday ja Crystal Palace kilpailivat Bramallin allekirjoituksesta, joten pelkästä Wengerin suonenvedosta ei ole kyse.

Tämän hetken tietojen mukaan Bramall nousee ykkösjoukkueen mukaan, mutta hän on vasemman pakin tontilla nokkimisjärjestyksen kolmonen. Hänen edellään ovat Nacho Monreal ja Kieran Gibbs.

Entä millainen Bramall on pelaajana? Nopea, todella nopea. Nuoruudessaan Bramall harrasti yleisurheilun juoksulajeja. Ilmeisesti juuri nopeus vetosi Wengeriin. Eikä ihme, onhan Wengerillä erinomaisia kokemuksia tuulennopeasta Héctor Bellerínistä puolustuksen toisella laidalla.