Arsenalille tiistai-ilta oli kaikkea muuta kuin helppo.

Joukkue nousi 0-3-tappioasemasta 3-3-tasapeliin Bournemouthin vieraana. Pistemenetys oli yksi asia, pelaajien rasitus toinen. Francis Coquelin joutui jättämään pelin kesken jo 28. minuutilla.

– Coquelinilla paukkui takareisi. On odotettava 48 tuntia kuvausten tuloksia. Yleensä kun hän istuu maahan eikä nouse ylös, se on huono uutinen. Pelaajat yrittävät usein jatkaa pelaamista, mutta hän ei edes yrittänyt jatkaa, Arsenal-manageri Arsène Wenger sanoi lehdistötilaisuudessa.

Entä mitä tapahtui Laurent Koscielnylle, joka vaihdettiin Gabrieliin 64. minuutilla?

– Hän oli väsynyt. Hänellä oli kramppeja molemmissa jaloissa. Siksi päätin ottaa hänet vaihtoon.

Arsenal oli pelannut edellisen ottelunsa vain 48 tuntia aiemmin. Vielä alkuvihellyksen alla pidetyissä lämmittelyissä oli epäselvää, ketkä pystyisivät pelaamaan.

– (Héctor) Bellerín oli saanut tällin, hänen pelaamisensa oli epävarmaa. Se on se ongelma, kun on vain 48 tuntia lepoa. Oli peluutettava joitain pelaajia, jotka olivat saaneet tällejä Crystal Palacea vastaan. Meillä oli kolme tai neljä pelaajaa, joiden pelikunto varmistui vasta lämmittelyissä.

Arsenal pelaa seuraavan ottelunsa tulevana lauantaina. Ongelmia on etenkin keskikaistalla. Coquelinin lisäksi sairastuvalla ovat pitkäaikaispotilas Santi Cazorla ja flunssainen Mesut Özil. Rivistä puuttuu myös Mohamed Elneny, joka lähti Afrikan mestaruusturnaukseen.