Entinen huippuhyökkääjä Stan Collymore kirjoittaa Mirror-lehden kolumnissaan, että hän pitää Swansean managerivalintaa virheenä. Walesilaisseura valitsi potkut saaneen Bob Bradleyn korvaajaksi Paul Clementin.

Collymoren mielestä Clement ei ole Swansean kipeästi kaipaama voittajatyyppi. Hän silti toivoo tämän onnistuvan.

– En ole kuitenkaan nähnyt mitään vakuuttuakseni, että hän pystyy saapumaan Libertyn varsin myrkylliseen ilmapiiriin ja olemaan persoona, joka saa joukkueen uskomaan häneen ja heidän jalkansa maahan tuottaakseen tulosta, Collymore toteaa.

Clement on viimeksi työskennellyt Carlo Ancelottin kakkosmiehenä Saksan jättiseurassa Bayern Münchenissä.

– Vaikka hän on englantilainen, Clement on tehnyt suuren osan valmennustyöstään Carlo Ancelottin apulaisena liigoissa, joissa heidän joukkueensa on odotettu kävelevän vastustajien yli. Tämä on täysin erilaista jalkapalloa – Valioliigan pohjakuusikko, huomauttaa Collymore.

– Hänen ei tarvitse uppoutua valmennuskirjaan tai Pro-lisenssikoulutuksessa oppimiinsa asioihin. Hänen ei tarvitse muistella esittämiään ideoita siitä, kuinka Real Madrid voittaisi Barcelonan tai Bayern München löisi Borussia Dortmundin. Hänen on osoitettava, mitä hän tietää mustasta taiteesta, erikoistilanteista ja tuloksen tekemisestä.