Mestaruussarjan Wigan Athletic etsii epätoivoisesti uutta maalivahtia tammikuun siirtoikkunan aikana, kertoo Wigan Today -sivusto.

Manageri Warren Joyce myöntää, että varteenotettavaa kokemusta omaavan veräjänvartijan löytäminen Jussi Jääskeläisen seuraksi on seuran ykkösprioriteetti. Owen Evans, 20, kutsuttiin jo pikakomennuksella takaisin lainapestiltään Rhylistä, kun samanikäinen Dan Lavercombe loukkasi kätensä ennen uudenvuodenaaton Derby-ottelua. Kumpikaan ei ole vielä debytoinut liigatasolla.

– Jos Jussille olisi tapahtunut jotakin Derbyssä, olisimme voineet olla tilanteessa, jossa meillä ei olisi maalivahtia! Yhdessä vaiheessa emme todella tienneet, kuka olisi voinut mennä maalille, Joyce toteaa.

– Tiesimme, että meidän on vahvistettava sitä osastoa joka tapauksessa (Liverpoolista lainatun Ádám Bogdánin loukkaannuttua vakavasti). Mutta jos nuorille kavereille tapahtuu jotakin, ketään muuta ei ole.

Jääskeläisen, 41, virhe johti Huddersfieldin voittomaaliin viime maanantain kotiottelussa. Suomalainen torjui pallon eteensä, ja Nahki Wells pääsi siirtämään sen lähietäisyydeltä verkkoon.

– Ihmiset tekevät virheitä jokaisessa työssä, jokaisella elämän osa-alueella. Rehellisesti sanoen pelasimme niin hyvin Huddersfieldiä vastaan, ettei hänellä ollut mitään tekemistä. Joskus toimettomuudella on osansa, kun et ole tehnyt juurikaan torjuntoja ja sinut yllätetään lopussa, manageri huomauttaa.