Puoliammattilaispelaaja on pyytänyt törkeitä Twitter-kommenttejaan anteeksi Bournemouthin keskikenttäpelaajalta Harry Arterilta, jonka tytär syntyi kuolleena joulukuussa 2015. Asiasta kertoo muun muassa Sky Sports.

Englannin jalkapalloliitto (FA) aikoo tutkia Alfie Barkerin tililtä lähetetyt viestit, jotka julkaistiin Bournemouthin ja Arsenalin tiistai-illan kohtaamisen jälkeen. Alasarjaseura Hitchin Town on jo antanut lähtöpassit pelaajalle, joka pelasi lainapestillä Codicote Townin riveissä.

Bournemouth karkasi Arsenalia vastaan jo kolmen maalin karkumatkalle, mutta kotijoukkue menetti johtonsa ottelun lopussa.

”Ainakaan et menettänyt lastasi”, yhdessä viestissä todettiin.

”Iso hype pettymyksen takia, aivan kuin lapsesi syntymään johtaneet 9 kuukautta”, luki toisessa.

Bournemouth ja Arter saivat tietää viesteistä ottelun jälkeen ja tekivät niistä ilmoituksen Twitterille. Viestit poistettiin keskiviikkona, ja Barker julkaisi anteeksipyynnön.

”Olen pahoillani jokaisesta kommentistani ja haluaisin pyytää anteeksi Harry Arterilta ja tämän perheeltä niin häpeällisiä kommentteja. Olen niin pahoillani sydämeni pohjasta”, hän totesi.

Hitchin Town julkaisi Barkeria koskevan tiedotteen keskiviikkona.

”Seura valitsee vastuullisen lähestymistavan sosiaalisessa mediassa ja odottaa jokaisen Hitchin Towniin kytköksissä olevan pelaajan tekemään samoin. Pelaajan vastuuttoman ja epäsosiaalisen käyttäytymisen valossa irtisanomme Alfie Barkerin lisenssin ja suhteen seuraan välittömästi”, siinä sanottiin.