Mestaruussarjassa pelaava Reading neuvottelee Liverpoolin kanssa Tiago Ilorin siirtymisestä sarjaporrasta alemmas. Asiasta uutisoi Squawka.

Sivuston mukaan neuvottelut ovat jo pitkällä, mutta siirtosummasta on erimielisyyttä. Liverpool haluaisi topparista viisi miljoonaa puntaa (noin kuusi miljoonaa euroa), kun taas Reading olisi halukas maksamaan vain kaksi miljoonaa puntaa.

Voi olla, että Reading taipuu vaatimuksessaan, sillä Squawkan mukaan manageri Jaap Stam haluaa Ilorin ennen lauantain FA Cup -kamppailua. Reading pelaa lauantaina iltapäivällä Stamin entistä seuraa Manchester Unitedia vastaan.

Ilori saapui Liverpooliin Sporting Lissabonista seitsemän miljoonan punnan kaupassa vuonna 2013. Hankinta on osoittautunut täydeksi hudiksi, sillä keskuspuolustaja on pelannut Poolin ykkösjoukkueessa vain kolmessa ottelussa. Lainapestit ovat vieneet Ilorin Granadaan, Bordeaux’hon ja Aston Villaan. Tällä kaudella 23-vuotias Ilori on pelannut kahdeksan ottelua reservijoukkueiden Valioliiga 2:ssa.

Readingissa pelaa suomalaismaalivahti Anssi Jaakkola. Peliaikaa on tullut kuudessa ottelussa.