Valioliigan puolustava mestari Leicester käynnisti tammikuun siirtohulinat hankkimalla 20-vuotiaan nigerialaisen Wilfred Ndidin Belgian Genkistä. Ndidiä on tituleerattu useaan otteeseen ”uudeksi N’Golo Kantéksi”, joten Kettujen kannattajien odotukset ovat epäilemättä korkealla.

Muun muassa Birminghamia ja Aston Villaa aikanaan valmentanut Alex McLeish valmensi Ndidiä Genkissä kaudella 2014-2015. Skottimanageri osasikin antaa analyysinsä nuoren pelimiehen kyvyistä Sky Sportsille.

– Hän on nuori, joten ihmiset uskovat varmasti, että ristin hänet uudeksi N’Golo Kantéksi. Hän tarvitsee kuitenkin paljon lisää kokemusta ennen kuin hän voi yltää Kantén tasolle, McLeish luonnehti.

– Hän on todella nuori, hänellä on mahtava temperamentti ja hän voi pyyhältää yhden pelaajan luota toisen luo silmänräpäyksessä. Minua seurannut valmentaja peluutti häntä keskikentän pohjalla ja minusta tuntui, ettei hän ole tarpeeksi pitkä topparin rooliin Valioliigassa. Hän pystyy kuitenkin pelaamaan eri pelipaikoilla mikäli Leicesterillä on hätätilanne.

Claudio Ranieri pitää häntä joka tapauksessa keskikenttäpelaajana. Hän suoriutui sillä tontilla täydellisesti Genkissä viime kaudella, mutta pystyykö hän pitämään tasonsa Valioliigassa, McLeish kysyy.