© Kuva: Getty Images

Agentti paljasti: Arsenal tarjosi kesällä 40 miljoonaa euroa himoitusta topparista

AS Roma hylkäsi viime kesänä Arsenalin tekemän 40 miljoonan euron tarjouksen Kostas Manolasista. Ainakin, mikäli on uskominen pelaajan agenttina toimivaa Ioannis Evangelopoulosia.

Kiinnostusta oli jo ennen Per Mertesackerin ja Gabriel Paulistan loukkaantumisia. Roma ei kuitenkaan ollut halukas myymään.

– En pysty sanomaan varmasti, missä hän (Manolas) haluaa pelata ensi kaudella, mutta viime kesänä Roma hylkäsi Arsenalin tekemän 40 miljoonan euron tarjouksen, Evangelopoulos sanoi Sport FM:lle Evening Standardin mukaan.

Lausunnosta ei selvinnyt, millä hinnalla Roma olisi ollut valmis myymään. Tiettävästi näkemysero Arsenalin kanssa oli melkoinen.

– Se, mitä Giallorossi (Roman lempinimi) pyysi, oli paljon enemmän kuin mitä Gunners oli valmis maksamaan.

Arsenal maksoi potut pottuina myöhemmin siirtoikkunan aikana, kun seura lainasi Jack Wilsheren Roman sijaan Bournemouthiin. Ja topparinkin Arsenal lopulta sai. Manolasin sijaan seuraan saapui Shkodran Mustafi, josta lontoolaiset pulittivat 41 miljoonaa euroa.

Manolas puolestaan on yhä vahvasti siirtospekulaatioissa. Tiettävästi ainakin Chelsea ja Everton ovat kiinnostuneita kreikkalaispuolustajasta.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.