© Kuva: Getty Images

Arsenalilta iso uutinen: kolmelle runkopelaajalle ”pitkät jatkosopimukset”

Laurent Koscielny, Olivier Giroud ja Francis Coquelin ovat solmineet Arsenalin kanssa ”pitkät” jatkosopimukset. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Sopimusten tarkkoja pituuksia ei kerrottu.

– Olemme hyvin tyytyväisiä, että joukkueemme kolme tärkeää pelaajaa sitoutuu pitkäksi ajaksi, manageri Arsène Wenger sanoi tiedotteessa.

25-vuotias Coquelin on edustanut Arsenalia vuodesta 2008. Hän kävi useammassa seurassa lainalla ennen kuin löi itsensä läpi edustusjoukkueessa. Tällä kaudella pelejä on kertynyt 22, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan. Coquelin on noussut puolustavan keskikenttäpelaajan tontilla sarjan parhaiden joukkoon.

31-vuotias Koscielny siirtyi Arsenaliin vuonna 2010. Joukkueen kapteenina toiminut on Coquelinin tavoin sarjan parhaita pelipaikallaan. Tällä kaudella Koscielny on pelannut 25 ottelua.

30-vuotias Giroud saapui Arsenaliin kesällä 2012. Hänen peliaikansa on vaihdellut, mutta tärkeitä maaleja mies osaa tehdä. Niistä voit lukea enemmän tästä.

Sopimusuutinen jättää varjoonsa sen, että edelleen Santi Cazorlan, Mesut Özilin ja Alexis Sánchezin kohtalot ovat auki. Cazorlan sopimus päättyy tulevana kesänä – Özilin ja Sánchezin vuonna 2018.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.