West Bromwichin manageri Tony Pulis on myöntänyt, että seura tavoitteli kahta pelaajaa, jotka siirtyivät viimeisen vuorokauden sisällä toisiin maisemiin. Pulis oli kiinnostunut sekä laitapuolustaja Jeffrey Schluppista että keskikenttäpelaaja Morgan Schneiderlinista, mutta Schlupp päätyi West Bromin sijaan Crystal Palaceen ja Schneiderlin Evertoniin.

– Tavoittelen tiettyjä pelaajia. Yritämme värvätä tänne sentasoisia pelaajia, jotka parantavat joukkuettamme. Yritämme epätoivoisen ankarasti, Pulis vaikeroi Sky Sportsin mukaan.

– Olisi ollut mahtavaa saada Schlupp, mutta prioriteettimme on tällä hetkellä yhdellä tai kahdella muulla pelipaikalla. Emme pettymykseksemme saaneet Schneiderlinia, mutta ymmärrän kyllä syyn. Hän päätyi joukkueeseen, joka on sijoittunut viimeisten vuosien aikana seitsemän parhaan joukkoon ja pelaa joka viikko 40 000 katsojan edessä.

– Morganin jälkeen meillä on rahaa muihinkin pelaajiin. Haluaisimme hankkia tiettyjä pelaajia, mutta on eri asia, onnistummeko siinä. Kalastamme pienestä lammikosta, Pulis päättää.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.