Liverpoolin keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum on luonut 26 vuoden iästään huolimatta jo pitkän uran ammattilaisena. Hollantilainen debytoi huhtikuussa 2007 jo 16-vuotiaana Feyenoordin kokoonpanossa, mikä oli nuorin ensiesiintyminen seurassa.

Inspiraation varhaiseen debyyttiinsä Wijnaldum sai AC Milanin legendaariselta keskikenttäpelaajalta Clarence Seedorfilta. Ennen maanmiehensä tuomaa herätystä Reds-miestä kiinnosti aivan toinen laji.

– En ollut nuorempana niinkään jalkapallon perään. Olin kiinnostunut voimistelusta. Kun kiinnostuin jalkapallosta, Ruud Gullit oli jo lopettanut. Clarence Seedorf oli yksi suosikeistani. Hän debytoi 16-vuotiaana, joten sanoin perheelleni haluavani tehdä saman, Wijnaldum kertoi seuran virallisen televisiokanavan haastattelussa.

Wijnaldum saapui Liverpoolin viime kesänä Newcastlesta. Keskikenttäpelaaja ratkaisi uudenvuodenaattona Redsillä tärkeän 1-0-voiton Manchester Citystä. Kaikenkaikkiaan Wijnaldum on avannut 16 sarjaottelussa.