Leicester City on jäämässä ilman tavoittelemaansa keskuspuolustajaa. Puolustava mestari on ollut sinnikkäästä Francesco Acerbin kintereillä, mutta Serie A -seura Sassuolon hylättyä Leicesterin kolmannenkin tarjouksen, on valioliigaseura kääntämässä katseensa toisaalle. Leicesterin viimeisin tarjous oli italialaislähteiden mukaan noin 13,9 miljoonaa euroa.

Acerbi-pyrkimysten polkiessa paikallaan Leicester on ollut haluton lainaamaan vaihtopenkillä jämähtänyttä Luis Hernándezia Malagaan. Malagassa ei jäätykään odottelemaan, vaan eteläespanjalaiset palkkasivat jo toppariosastolleen kokeneen Martin Demichelisin.

Leicesterille kahden edelliskauden aikana yhteensä 17 valioliigamaalia ampunut Leonardo Ulloa on sen sijaan ilmeisesti pyytänyt siirtoa toisaalle. 30-vuotias argentiinalainen on jäänyt tällä kaudella niukemmalle peliajalle, ja Leicester Mercuryn mukaan Ulloan edustajat keskustelevat vielä tiistaina seurajohdon kanssa Espanjasta tulleesta tarjouksesta.

Leicesterin uskotaan olevan edelleen hyvin kiinnostunut uruguaylaisesta pelintekijästä Gáston Rámirezista, mutta siirto toteutunee vasta, jos Middlesbrough löytää Rámirezin tilalle mitat täyttäviä korvaajia.

Bundesliigan Schalken puolestaan kerrotaan havittelevan Leicesterin japanilaista Shinji Okazakia kevään mittaiselle lainalle.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.