Valioliigan peränpitäjä Swansea tiedotti tiistaina toisestakin uudesta hankinnasta. Aiemmin päivällä seura hankki jo Ruotsin maajoukkuepuolustaja Martin Olssonin Norwichista, ja nyt saatiin papereihin Tom Carrollin allekirjoitus.

24-vuotias keskikenttäpelaaja Carroll siirtyy walesilaisseuraan Tottenhamista. Carroll allekirjoitti Swansean kanssa 3,5 vuoden sopimuksen. Siirtosummaa ei toistaiseksi paljastettu julkisuuteen.

Carroll pelasi Swanseassa lainapestillä jo kaudella 2014-2015. Swansea pelasi tuolloin seurahistoriansa parhaan kauden ja sijoittui Valioliigassa sijalle kahdeksan.

Tällä kaudella Carrollin peliaika on ollut Tottenhamissa erittäin rajallista. Kunnolla vastuuta tuli vain kahdessa Liigacupin ottelussa. Valioliigassa Carroll pääsi elokuussa kertaalleen lisäajalla kentälle, mutta muuten ei ole luottamusta herunut. Takapakkia viime kaudesta on siis melkoisesti. Carroll liittyi Tottenhamiin vuonna 2010 16-vuotiaana akatemiapelaajana.

Jo aiemmin Swansea oli hankkinut tammikuun siirtoikkunassa hollantilaisen laitapelaajan Luciano Narsinghin PSV Eindhovenista.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.