Hyökkääjälegenda puolustaa Kiinaan yhdistettyä Diego Costaa – ”Ainutlaatuinen mahdollisuus”

© Kuva: Getty Images

Valioliigan maalipörssin kärkinimi Diego Costa hyllytettiin viime viikonloppuna Bluesin kokoonpanosta Chelsean hyökkääjän ajauduttua riitoihin valmennuksen kanssa. Kohuun liittyi myös kiinalaisseura Tianjin Quanjianin  tarjous espanjaiskärjestä.

Costa on sittemmin palannut harjoitusvahvuuteen (lue uutinen tästä). Brasilian maajoukkuelegenda Rivaldo ymmärtäisi Chelsea-pyssyn siirtymisen Kiinaan.

– Pelaajat ajattelevat tuossa tilanteessa tulevaisuuttaan. Heidän lapsiaan ja perhettään. Se on pelaajalle ainutlaatuinen mahdollisuus. Costa tietenkin pelaa jo suuressa seurassa, mutta hänen on ajateltava henkilökohtaisia puolia. Seura myy varmasti pelaajan tuollaisesta rahasta, Rivaldo totesi Sky Sportsille.

Costa on tehnyt kuluvalla kaudella 14 maalia Valioliigassa. Hyökkääjä on ratkaissut sarjakärki Chelsealle useita otteluita.