Sunderland on menettänyt Victor Anicheben pitkälle sairauslomalle.

Anichebe loukkaantui taklaustilanteessa viime viikonlopun ottelussa West Bromia vastaan. Sunderlandin tiedotteen mukaan hyökkääjä kärsii polven nivelsidevammasta. Toipumisennusteeksi arvioidaan kymmenen viikkoa.

Isku on merkittävä Sunderlandille, joka on 22 kierroksen jälkeen Valioliigan sarjajumbo. 28-vuotias Anichebe kun on ollut joukkueen toiseksi paras maalintekijä tämän kauden Valioliigassa. Nigerialainen on iskenyt 11:ssä pelaamassaan sarjaottelussa tehot 3+1.

Eikä Anichebe ole ainoa pelaaja sairastuvalla. Sunderlandin pelaajista peräti kymmenen on sivussa erilaisten vammojen vuoksi. Anicheben lisäksi Sunderlandin pelaajista ovat loukkaantuneina Jason Denayer, Javier Manquillo, Steven Pienaar, Jordan Pickford, Jan Kirchhoff, Duncan Watmore, Lynden Gooch, Paddy McNair ja Lee Cattermole.

On mahdollista, ettei Anichebe enää kovin montaa ottelua Sunderlandissa pelaa. Miehen sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen.