Sam Allardyce hakee lisää vanhoja pelaajiaan Crystal Palaceen.

Aiemmin uutisoimme, että Palace neuvottelee Sunderlandin kanssa Patrick van Aanholtista, joka pelasi Allardycen alaisuudessa aikanaan 27 ottelua (lue uutinen). Mutta tuttujen havitteleminen ei ole jäämässä siihen.

The Guardian kertoo, että Palace on ottanut Christopher Samban koeajalle. Mikäli homma toimii, pelaaja saa sopimuksen. 32-vuotias Samba pelasi Allardycen alaisuudessa kaksi kautta Blackburnissa.

Blackburnista Samban tie vei venäläiseen Anzhiin, sieltä QPR:ään, takaisin Anzhiin, sieltä Moskovan Dinamoon ja viime kesänä Panathinaikosiin. Muutama päivä sitten topparin sopimus purettiin, joten juuri nyt hän on työtön. Tällä kaudella Samba on pelannut vain kuusi ottelua.

Aanholtin ja Samban lisäksi Allardyce tähyilee Guardianin mukaan Venäjälle. Sieltäkin löytyy vanha Allardycen tuttu: Yann M’Vila. Ranskalainen pelasi Sunderlandissa 31 ottelua, kun Big Sam oli joukkueen manageri.

M’Vilaan liittyy hieman epämääräisyyttä, sillä hänen piti alun perin siirtyä Rubin Kazanista pysyvällä siirrolla Sunderlandiin tänä talvena (lue uutinen). Siirto kuitenkin kariutui, joten keskikenttämies on taas muiden tavoiteltavissa. Venäjällä siirtoikkuna aukeaa tänään.