Josh McEachran oli vielä muutama vuosi sitten yksi Englannin suurimpia lupauksia. Chelsean keskikenttäpelaajasta piti tulla yksi maailman parhaista.

McEachran ei kuitenkaan koskaan lyönyt itseään läpi Stamford Bridgellä vaan jätti useampien lainojen kautta seuran vuonna 2015 siirryttyään Brentfordiin. Nyt englantilainen katuu, ettei hän valinnut teininä Real Madridia.

– Olin 16-vuotias ja pelasin Chelseassa. Silloinen agenttini sanoi tuolloin, että Real Madrid halusi minut. Tuossa iässä se kuulosti uskomattomalta. Minulla oli mahdollisuus mennä Realiin tai Manchester Unitediin. Realilla oli jo sopimus minulle valmiina ja he halusivat perheeni lentävän paikalle. Sanoin kuitenkin haluavani jäädä Chelseaan. Olin seuran fani, McEachran muisteli The Telegraphille.

– Kun olin tehnyt debyyttini sanoin itselleni, että oli hyvä sanoa ei Realille. Nyt sitä muistellessa, ehkä minun olisi pitänyt suostua.

McEachran pelasi vain 22 ottelua Chelseassa. Tämän jälkeen keskikenttäpelaaja vietti ennen siirtoaan lainalla aikaa Swanseassa, Vitessessä, Middlesbrough’ssa, Watfordissa ja Wiganissa.

McEachran kohtaa lauantaina Chelsean Brentfordin paidassa FA Cupin neljännen kierroksen ottelussa.