Middlesbrough’n manageri Aitor Karanka vahvistaa Teesside Gazetten mukaan, että pelintekijä Gastón Ramírez on jättänyt siirtopyynnön.

Boro on jo hylännyt yhden Leicesterin tekemän tarjouksen 26-vuotiaasta Ramírezista. Karanka sanoo olevansa turhautunut siitä, että hyvään vireeseen hänen alaisuudessaan päässyt pelaaja haluaa vaihtaa maisemaa.

– Ammattilaisena minun on ollut pakko hoitaa tämä samalla tavalla kuin hoidin (Albert) Adomahin tilanteen. Kukaan ei ole muita tärkeämpi tässä joukkueessa, manageri kommentoi.

– Loppujen lopuksi jos oikeata tarjousta ei tule, hän on tärkeä pelaaja tässä joukkueessa, kuten Adomahkin oli. Se oli viime kaudella vaikeata, koska minulla oli erittäin hyvä suhde Albertin kanssa ja ne päivät olivat vaikeita molemmille, mutta tärkeintä oli se, että hän teki meidän hyväksemme todella hyvän asian. Toivon Gastónin tekevän samoin. Hän oli tärkeä pelaaja ja on tärkeä pelaaja tälle seuralle.

Leicesterin luotsi Claudio Ranieri ei halunnut puhua asiasta torstaina lehdistön edessä.

– En vahvista mitään. Tiedätte, etten puhu spekulaatioista.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.