Valioliigaseura Middlesbrough’n omistaja Steve Gibson on hylännyt noin 50 miljoonan punnan eli 59 miljoonan euron kiinalaistarjouksen. Asiasta kerrotaan The Guardian -lehden verkkosivuilla.

Lähteiden mukaan Gibson, 59, ja konsulttina toiminut Peter Kenyon tapasivat kiinalaisen liikemiehen Chien Leen viime vuoden lokakuussa. Tapaamisen jälkeen Lee teki investointitarjouksen 50 prosentin osuudesta seurassa, mutta se hylättiin.

Osapuolet saattavat kuitenkin päätyä vielä yhteistyöhön, sillä Gibson pyrkii nostamaan Valioliigaan täksi kaudeksi palanneen Boron kansainvälistä profiilia. Gibson ei ole halukas myymään seuraa tai harkitsemaan osaomistajuutta. Hän on kuitenkin valmis tutkimaan kaupallisia mahdollisuuksia.

Leen OGC Nice Investment Group omistaa ranskalaisseura OGC Nicen. Mies on aiemmin neuvotellut Hull Cityn kanssa, mutta ei päässyt sopimukseen Allamin perheen kanssa. Hänen kerrotaan aiemmin tehneen keskustelunavauksia myös Newcastlen ja Sunderlandin suuntaan.