Sunderlandin hyökkääjä Victor Anichebe, 28, on avautunut ikävästä loukkaantumisestaan Instagramissa. Valioliigan sarjajumbo tiedotti aiemmin, että ottelussa West Bromwichia vastaan polvensa nivelsiteen loukannut raamikas nigerialainen on sivussa arviolta kymmenen viikkoa.

– Jos sanoisin olevani musertunut, se olisi täyttä vähättelyä. Tämä on todennäköisesti pahin loukkaantumisen aiheuttama tunne sitten sen vuoden 2009 hirveän taklauksen jälkeen, Anichebe kirjoittaa.

Taklaustilanteessa loukkaantunut Anichebe on esiintynyt tällä kaudella aika ajoin edukseen ja ollut Sunderlandin toiseksi paras maalintekijä liigakamppailuissa.

– En yleensä itke tuolla tavalla, mutta tätä on ollut todella vaikea kestää, koska tunnen asettuneeni niin hyvin aloilleni täällä ja tiedän olevani tärkeä osa joukkuetta. Ja juuri kun olin palaamassa parhaimmalle tasolleni ja vieläkin paremmaksi… tämä tapahtuu, Anichebe toteaa.

– Tiedän, että te olette minun tavoin erittäin turhautuneita, mutta joskus näitä asioita tapahtuu, en tiedä miksi. Minun on vain oltava niin positiivinen kuin pystyn, rukoiltava ja tehtävä tarvittava työ palatakseni takaisin niin pian kuin mahdollista. Olen ollut tässä ennenkin ja palannut vahvempana, niin aion tehdä jälleen!

Epätoivoisesti putoamista vastaan taisteleva Sunderland on menettänyt viime aikoina useita pelaajia sairastuvalle. Anichebellä on kuitenkin rohkaiseva viesti seuran kannattajille.

– Juuri kun olen kirjoittamassa tätä, teistä saattaa tuntua siltä, että kaikki menee meitä vastaan, mutta minulla on uskoa ja täysi luottamus siihen, että saavutamme tarvittavat tulokset, jotta nousemme tästä asemasta.

If I was to say I was gutted would be a complete understatement. This is probably the worst I’ve felt about getting injured since that horrendous tackle in 2009! I don’t usually cry like that but this has been a really hard one to take as I feel so settled here and know I’m important to the team 😭! And just as I was getting back to my best and even better…this happens 🙄!! I know you guys are very frustrated just as I am but sometimes these things happen, I don’t know why. I just have to be as positive as I can, pray and do the work needed to be back as quick as possible..I’ve been here before and came out stronger and I will again! 👊🏾🙌🏾 You may feel like everything is going against us as I’m typing this but I believe and have complete faith that we will improve and pick up the results needed to get us out of the position we find ourselves in. Believe me I know it’s difficult but stay positive and keep supporting the team we really need all of you to succeed! 😇 I just want to thank you all for the support that you’ve given me since I arrived at this wonderful club and I will do everything in my power to be back as quickly as possible! God bless 🙏🏾💛

Kuva, jonka VA (@victoranichebe) julkaisi