Leicesterin mestariluotsi Claudio Ranieri ja argentiinalaishyökkääjä Leonardo Ulloa pyrkivät keskiviikon tapaamisessaan puhdistamaan ilmaa, kertoo paikallislehti Leicester Mercury.

Ranieri sai aiemmin täyslaidallisen Ulloan agentilta Horacio Rossilta, mutta pelaaja korosti, etteivät agentin sanat olleet hänen sanojaan tai tulleet hänen aloitteestaan.

Ulloa on jäänyt tällä kaudella vähälle vastuulle Jamie Vardyn, Islam Slimanin ja Shinji Okazakin takana. The Sun -lehteen yhteyttä ottanut Rossi haukkui Ranierin ja Leicesterin jalkapallopuolen johtajan Jon Rudkinin lyttyyn.

– Ulloan agenttina olen väsynyt Claudio Ranierin ja Jon Rudkinin valheisiin. Leicesterin pre season -kiertueella USA:ssa Ranieri lupasi Ulloalle, ettei hän osta uutta hyökkääjää. Sitten hän kuitenkin osti Islam Slimanin ja lupasi sen jälkeen Ulloalle, että tämä saa lähteä Leicesteristä. Hän ei noudattanut lupausta, Rossi kommentoi.

– Ja Ranieri lupasi Ulloalle uuden sopimuksen, eikä pitänyt lupaustaan – joten Ulloa on päättänyt jättää virallisen siirtopyynnön. Siitä huolimatta Ranieri sanoi nyt sekavassa viestissään medialle, että hän uskoo Ulloan pysyvän Leicesterissä, kun se ei ole totta, hän jatkoi.

– Ranieri käyttäytyy kuin itsekäs minäkeskeinen egoisti, joka ei välitä hänen puolestaan taistelleen ja joukkueen Valioliigan mestaruuteen auttaneen miehen kärsimyksestä. Manageri tuhoaa Ulloan uran pakottamalla hänet jäämään Leicesteriin, ja tällä kaudella hän on valinnut tämän liigaottelussa avauskokoonpanoon vain kerran.

Ulloa pelasi täydet 90 minuuttia ensimmäisen kerran puoleen vuoteen, kun Leicester kohtasi Middlesbrough’n 2. tammikuuta.


Siirrot, käänteet, puheenaiheet. Tammikuun tapahtumat TÄÄLTÄ.