Tuttuun tapaan FA Cupissa pelivuoron saanut Huuhkajien maalivahti Niki Mäenpää joutui jättämään ottelun kesken loukattuaan olkapäätään.

Mäenpää putosi olkapäänsä päälle tilanteessa, jossa vastustajalle – Konferenssissa pelaavalle Lincolnille – tuomittiin rangaistuspotku Brighton-puolustajan rikkeen seurauksena. Lincoln ampui rankkarista 1-1 -tasoituksen Mestaruussarjan kärkijoukkuetta vastaan.

– Peli on pysähtynyt pitkäksi aikaa, koska Brighton-vahti Niki Mäenpää putosi todella ikävästi olkapäänsä päälle rankkaritilanteen yhteydessä. Lincoln joutuu odottamaan rankkarin ampumista pitkään, BBC:n liveseurannassa todetaan.

Maanantaina 32 vuotta täyttänyt Mäenpää on pelannut tällä kaudella vain yhden sarjapelin, mutta on saanut vastuuta kaikissa Brighton cup-otteluissa.

Päivitys uutiseen klo 19.53: Mäenpään korvannut Casper Ankergren joutui lopulta kaivamaan pallon selkänsä takaa kolme kertaa, ja viidennen sarjatason Lincoln järjesti yllätyksen pudotettuaan Brightonin cupista maalein 3-1.