Valioliigan tammikuun 2017 siirtoikkuna on nyt historiaa, ja seuraava vaihe on odotella, kuinka osoitetta vaihtaneet pelaajat onnistuvat uusissa seuroissaan. Sky Sports otti hieman ennakkoa ja kyseli sivuillaan Hit or miss -osiossa, kuinka lukijat uskovat pelaajien pärjäävän.

Tarkasteluun otettiin 20 joukkuetta vaihtanutta pelaajaa, joille kukin sai antaa peukun ylös- tai alaspäin sen mukaan, kuinka uskoo pelaajan onnistuvan. Ilmeisesti äänestäjät ovat suhtautuneet siirtoihin ylipäätään positiivisella asenteella, sillä kaikkien pelaajien kokonaisäänet ovat selkeästi plussalla.

Selkeästi eniten syytä tyytyväisyyteen on Evertonilla, jonka molemmat tärkeät hankinnat ovat olleet lukijoiden mieleen. Manchester Unitedista siirtynyt Morgan Schneiderlin on vertailun ykkösenä kirjoitushetkellä saamillaan 54 900 plusäänellä. Charltonista Evertoniin muuttaneen Ademola Lookmanin onnistumiseen uskoo toiseksi suurin lukijamäärä. Lookmanin äänisaldo on 46 900.

Lookmanille häviää vain täpärästi Crystal Palacen Sunderlandista hankkima hollantilaispuolustaja Patrick Van Aanholt. Van Aanholt on äänestyksen kolmas 46 800 äänellä. Neljänneksi ylsi kenties hieman yllättäen Burnleyn ilmaissiirrolla Glasgow Rangersista saama konkari Joey Barton (45 300).

Listauksen häntäpäästä löytyy ensimmäisenä Middlesbrough’n Aston Villasta ostama hyökkääjä Rudy Gestede, jonka kokonaisäänimäärä on 18 900 ääntä plussalla. Toiseksi viimeisenä on Sunderlandin vapailta markkinoilta poimima konkaritoppari Joleon Lescott (19 400) ja kolmanneksi viimeisenä Evertonista Sunderlandiin siirtynyt Darron Gibson (20 800).