Manchester United ei kyennyt ottamaan kolmea pistettä kotikentällään sarjajumbo Hullilta, vaan tyytyminen oli maalittomaan tasapeliin. Ottelun sankari oli jälleen kerran vastustajan maalivahti, 32-vuotias Eldin Jakupovic. Unitedin viimeistelyssäkin oli parantamisen varaa, mutta ei sveitsiläisvahdilta voi mitään pois ottaa.

Peliä käytiin avausjaksolla lähestulkoon pelkästään Hullin päädyssä, mutta vieraat puolustivat ahkerasti ja tunnollisesti, ja maalivahti Jakupovic venyi useaan loistavaan torjuntaan. Maaleja ei ensimmäisellä puoliajalla nähtykään, ja ainoa tärkeä tilastomerkintä oli Hullin hyökkääjän Oumar Niassen varoitus. Vajaan puolen tunnin kohdalla Niasse olisi ansainnut toisen taklattuaan Michael Carrickia, mutta tuomarin armosta hyökkääjä sai yhä jäädä kentälle.

Unitedin hallinta avausjaksolla oli niin suvereenia, että tilastoissa sen kymmenestä kenttäpelaajasta kahdeksan keskimääräinen sijainti oli Hullin kenttäpuoliskolla. Hullilla vastaavasti yhdeksän kymmenestä sijoittui pääasiassa omalle alueelle.

Kun toista puoliaikaa oli pelattu vajaa vartti, Marcus Rashford sai upean koko kentän syötön rankkarialueelle ja otti pallon myös ihanteellisesti haltuun. Ainoastaan maalilaukaus jäi tuhnuksi.

Oumar Niasse jatkoi likaisia otteitaan vaihtopenkille pääsyynsä saakka. Koko ottelun suurimpia kummallisuuksia olikin, kuinka ihmeessä miehen otti kentältä pois Hullin manageri eikä ottelun erotuomari.

Sankarin viittaa sen sijaan sovitteli Hullin veräjänvartija Jakupovic, joka esitti Juan Matan yritykseen viidestä metristä todellisen game-saverin. Sveitsiläinen sai todella hikoilla palkkansa eteen, sillä United painoi päälle, mutta tehottomasti, kuten usein ennenkin tällä kaudella.

Hullkin sai 10 minuuttia ennen loppua oman huippupaikkansa. Uusi hankinta Lazar Markovic lähetti näyttävän laukauksen 20 metristä kohti Unitedin maalia, mutta tolppa esti pallon pääsyn viivan yli. 90 minuutin täyttyessä Abel Hernández puolestaan tuhri oman läpiajonsa vaatimattomaan haltuunottoon.

Virheettömän ottelun pelannut Hull-vahti Jakupovic sai vielä lisäajalla omat tähtihetkensä, sillä hän venyi vielä kahteen erinomaiseen torjuntaan. Ehdottomasti ottelun hahmo. Ottelu päättyi 0-0, ja Old Traffordilla buuattiin. Tasapeli oli Unitedille jo kolmas peräkkäinen Valioliigassa.

Robottitanssia jo sadan maalin edestä

Samaan aikaan alkaneessa Stoke-Everton -ottelussa maalinteon aloitti veteraani-ikäinen Peter Crouch, joka teki 26:ntena pelaajana uransa sadannen valioliigaosuman. Crouchin ensimmäisestä valioliigamaalista on jo 15 vuotta, joten samalla hän on myös pelaaja, joka ylsi rajapyykkiin iäkkäimpänä.

100 - Peter Crouch has become the 26th player to score 100 Premier League goals. Robot.

100 – Peter Crouch has become the oldest player in Premier League history to reach 100 goals (36 years, 2 days). Statesman.

Crouch juhlisti sadatta maaliaan luonnollisesti robottimaalilla, kuinkas muutenkaan.

Everton nousi avausjakson aikana vielä tasoihin. Tuomaristo keskusteli epäselvästä tilanteesta pitkään, mutta hyväksyi lopulta maalin. Ryan Shawcrossin omaksi maaliksi merkitty maali jäi pelin viimeiseksi, joten pisteet jakoon täälläkin maalein 1-1.