Lontoolaisseura West Hamin varapuheenjohtaja Karren Brady on antanut täyslaidallisen Marseilleen myydyn Dimitri Payet’n suuntaan.

– Olisi epäreilua sanoa, etteikö hän olisi yrittänyt tällä kaudella, mutta manageri tiesi joulua edeltävinä viikkoina, ettei hänen sydämensä ollut mukana, Brady kirjoittaa The Sun -lehden kolumnissaan.

– Kun (manageri) Slaven Bilić ymmärsi Payet’n tuhoavan moraalin, teimme ainoan järkevän liikkeen. Myimme hänet niin suurella rahalla kuin pystyimme, ainoalle hänet halunneelle seuralle, hän jatkaa.

– Se oli 25 miljoonalla punnalla Marseilleen, edustaen 250 prosenttia alkuperäisestä hinnasta, jonka maksoimme heille 18 kuukautta sitten.

Bradyn mukaan ranskalainen olisi noussut legendaksi jokaisen Hammers-kannattajan silmissä, mutta toisin kuitenkin kävi. Seura koki ”puhtaan tappion”.

– Paperilla hyvää bisnestä; todellisuudessa huonoa bisnestä. Mutta sen sijaan, että olisimme kohdelleet miestä kuin tuhmaa koulupoikaa – ja ilman laillista oikeutta pakottaa hänet pelaamaan – käytimme ainoan mahdollisen järkevän vaihtoehdon.