Liverpoolin omistajuusvaiheista on paljastunut uusia asioita.

Tom Hicksin ja George Gillettin omistajuuden aikaan seuraa tarjottiin potentiaalisille ostajille ympäri maailman. Joukkoon kuuluivat maailman rikkaimpiin ihmisiin kuuluva Bill Gates ja NFL-joukkue New England Patriotsin omistaja Robert Kraft.

Tiedot paljastuivat oikeuskäsittelyn asiakirjoista, joista uutisoi The Times. Oikeusjuttu on yhä meneillään Mill Financial -nimisen yhtiön ja Gillettin sekä Royal Bank of Scotlandin välillä.

Hicksin ja Gillettin aika Liverpoolin omistajina ei ollut erityisen menestyksekäs. Kaksikko päätti etsiä seuralle uuden omistajan keväällä 2010. Barclays Capital -yhtiö palkattiin valikoimaan potentiaalisia ostajaehdokkaita. Asiakirjojen mukaan Gates ei koskaan vastannut yhteydenottoon. Kraft puolestaan torjui tarjouksen.

Lopulta Gillett ja Hicks myivät Liverpoolin silloiselle New England Sports Venturesille, nykyiselle Fenway Sports Groupille. Myyntihinta oli 300 miljoonaa puntaa (noin 349 miljoonaa euroa).