Apulaismanageri Dave Kemp toivoo, että West Bromwich saa ansaitsemansa arvostuksen tämän kauden pelaamisestaan. WBA on Valioliigassa kahdeksantena, kun takana on 24 kierrosta. Kuudesta edellisestä liigapelistään Tony Pulisin suojatit ovat voittaneet neljä.

– Joukkueessa on (Nacer) Chadlin, James Morrisonin ja Matt Phillipsin kaltaisia pelaajia. En tiedä, kuinka seksikkäitä heidän halutaan olevan – ilman, että he pukevat minihameet päälle, Kemp sanoo Daily Starin mukaan.

Kemp arvioi, että joillakin ihmisillä on vankka ennakkokäsitys tapahtumien kulusta. Stokessa ihmiset tulivat välillä ottelun jälkeen hänen luokseen kertomaan, kuinka viihdyttävää peli oli.

Daily Star Sport

@DailyStar_Sport
West Brom. Miniskirts. Sexy. Need we say anymore [via @davearmitage7] dailystar.co.uk/sport/football…

– Seuraavassa pelissä kyse oli taas ”vanhasta tylsästä pitkää palloa ja likaisesti pelaavasta Stokesta”, vaikka minä muistan heidän nähneen edellisen viikon viihdyttävän pelin. Tehdään stereotypioita ja lokerointia, ja sitten joku muu tulee heiluttamaan käsiään ja houkuttelee ihmiset puoleensa, ja kaikki se on fantastista. Tony tekee sitä, mutta ei tarpeeksi seksikkäästi, mainitsee Kemp.

– Tästä joukkueesta ei voi sanoa niin, vai voiko? Viime peleissä olemme tehneet kolmea-neljää maalia. On iso mahdollisuus nähdä maaleja, jos tulee katsomaan West Bromwich Albionia. Ei kuitenkaan innostuta liikaa, siitä ei ole kauan, kun meitä kritisoitiin tästä, siitä ja monesta muusta asiasta. Nyt kaikki on kääntynyt päälaelleen ja yhtäkkiä puhutaan europeleistä.

Tämän päivän liigakierroksella West Bromwich pelaa sarjassa yhdeksäntenä olevan West Hamin vieraana. Ottelu käynnistyy kello 17.00 Suomen aikaa.