19-vuotias brasilialainen Gabriel Jesus on tullut todella kovalla ryminällä Valioliigaan. Nuori kärkimies on pelannut Manchester Cityn avauksessa kahdessa peräkkäisessä ottelussa ja on iskenyt näissä peleissä tiskiin todella kovat tehot: kolme maalia ja yhden maalisyötön.

Gabriel Jesus saakin suurta ylistystä sieltä sun täältä, viimeksi yhdeltä Brasilian jalkapallon kaikkien aikojen suurimmista, taiturimaiselta Ronaldinholta. Uransa parhaat vuodet Barcelonassa pelannut 36-vuotias Ronaldinho uskoo, että Gabriel Jesus voi vielä periä Lionel Messin paikan maailman parhaana pelaajana.

– Manchester Cityllä on Gabriel Jesusissa todella erityinen pelaaja. Ehkä jopa tulevaisuudessa maailman paras, Ronaldinho arvelee Mirrorin haastattelussa.

– Tällä hetkellä maailman paras on Messi. Olen aina sanonut, että jonain päivänä maailman paras voi olla Neymar. Mutta tulevaisuudessa se voi olla Gabriel Jesus. Hänellä on siihen kaikki tarvittavat taidot.

Gabriel Jesusin maalitahti oli huimaa jo Brasiliassa eivätkä Ronaldinholla lopu ylisanat miehen suhteen kesken.

– Aina pelaajille ei tarvitse tarjota pehmeää laskua, se riippuu pelaajasta. Gabriel Jesus ei tunne minkäänlaista pelkoa. Hän vain haluaa pelata ja näyttää taitojaan. Hän tulee pelaamaan loistavasti Manchester Unitedia, Liverpoolia, Chelseaa ja muita Englannin huippujoukkueita vastaa, Ronaldinho uskoo.

– Onneksi hänet nimettiin Cityn Mestarien liigan ryhmään, sillä hän pursuaa itseluottamusta. Ronaldo, Kaká, minä ja viimeksi Neymar pelasimme korkeimmalla tasolla jo nuorina. Gabriel kuuluu samaan kategoriaan.