Manchester Unitedissa 12-vuotiaana juniorina aloittanut ja pitkän ammattilaisuran vuosina 1997-2011 tehnyt Wes Brown uskoo, että José Mourinhon miehistö palaa ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Nykyisin Blackburnia edustava 37-vuotias puolustaja näkee Unitedilla olevan juuri nyt hyvä hetki iskeä kesken Arsenalin alakulon.

Valioliigamestaruus on Unitedille vain kaukainen haave Chelsean karattua 12 pisteen päähän, mutta neljän parhaan joukkoon mahtuminen on täysin käsien ulottuvilla. Vaikka Unitedilla onkin edessä melkoista otteluruuhkaa neljässä eri kilpailussa, Brown uskoo joukkueen vankistuneen itseluottamuksen auttavan edessäolevissa haasteissa. Arsenalille sen sijaan 1-5 -tappio Münchenissä oli kova paikka.

– Arsenalin pelaajat ovat tietysti todella pettyneitä, ja uskon sen suosivan Unitedia. Heillä on juuri nyt iskun paikka. Pari kuukautta sitten en olisi uskonut sanovani näin, Brown toteaa talkSPORT:in haastattelussa.

– Arsenalin peli Bayernia vastaan oli kamala. Heillä ei ollut lainkaan johtajuutta. Mestarien liigan vierasottelussa tarvitaan joku, joka hallitsee peliä ja saa muihinkin vauhtia. Heillä ei ollut sellaista pelaajaa, ja siitä tuli heille valtava tappio.

Manchester Unitedilla on ollut kauden aikana omat vaikeutensa, mutta nyt piristynyt United on noussut vain kahden pisteen päähän neljäntenä olevasta Arsenalista.

– United on parantanut koko ajan kauden edetessä. Nyt heitä on todella vaikea voittaa. Mourinho on tehnyt loistavaa työtä ja nostanut heidät taistelemaan Mestarien liigan paikasta. Unitedin pitää iskeä nyt, kun muut joukkueet kompuroivat, Brown jatkaa.