Englannin neljännelle sarjaportaalle nousua tavoitteleva Lincoln City järjesti FA Cupin ensimmäisen sensaation pudottamalla jatkosta valioliigaseura Burnleyn. Lincolnista tuli samalla 103 vuoteen ensimmäinen viidennen sarjatason joukkue FA Cupin puolivälierissä.

Ottelun ainoan maalin vain hetkeä ennen täyttä aikaa viimeistellyt Sean Raggett oli luonnollisesti pelin jälkeen onnensa kukkuloilla.

– Minulta ei löydy sanoja. Tämä vain osoittaa, kuinka erityinen tämä ryhmä pelaajia on. Tämä on epätodellista, Raggett sanoi pelin jälkeen BT Sportille.

– Burnley on laadukas joukkue. He pelasivat viime viikolla täällä tasan Chelsean kanssa, joten nollapeli ja voitto on mahtavaa. Tulimme joka tapauksessa tänne voittamaan ja uskoimme siihen alusta asti. Tämä on hullua – alasrjajoukkue FA Cupin puolivälierissä modernina aikakautena. Sehän on ennenkuulumatonta, maalintekijä jatkoi.

Arki koittaa silti viidennen sarjatason joukkueillekin. Sensaatiovoittoa taatusti juhlitaan, muttei ylettömän pitkään.

– Meillä on tiistaina tärkeä ottelu – North Ferribyä vastaan vieraissa, Raggett muistuttaa.