Konferenssitason Sutton tavoittelee huomenna FA Cupin historian suurinta yllätystä ja haastaa kotikentällään Arsenalin. Seuralle paineita lisää samalla viidenneksi ylimmällä sarjaportaalla pelaavan Lincoln Cityn selviytyminen eilen puolivälieriin.

Alasarjajoukkueen päävalmentaja Paul Doswell ei elättele toiveita voitosta. Rynnistihän Arsenal kuitenkin viime kierroksella 5-0-lukemin Southamptonin yli.

– Jos he pelaavat joukkueella, joka voitti Southamptonin 5-0 viime kierroksella, he nuijimat meidät. Jos Mesut Özil tai Alexis Sánchez on kokoonpanossa, meillä ei ole myöskään juurikaan mahdollisuuksia. Ainoa mahdollisuumme on se, että he laittavat kentällä alle 23-vuotiaiden reservijoukkueen. National Leaguen joukkueet voivat kilpailla akatemian pelaajia vastaan. Silloin meillä olisi oikea mahdollisuus, Doswell ennakoi epäluuloisena Sky Sportsille.

Suttonin joukkueessa pelaa neljä entistä Arsenalin akatemian kasvattia. Doswellin mielestä maaliton tasuri olisi huipputulos.

– Pelaajille paras tulos olisi 0-0. Uskoisin, että puolet joukkueestani kannattaa Arsenalia. Silloin heillä on mahdollisuus mennä Emiratesille viettämään hauska päivä. Se olisi heille mieluisin tulos.