Lincoln City teki lauantaina historiaa, kun joukkue pudotti Valioliigassa pelaavan Burnleyn FA Cupista 1-0-lukemin. Koskaan aiemmin neljän korkeimman sarjatason ulkopuolella pelaava joukkue ei ole edennyt nykymuotoisen FA Cupin puolivälieriin.

Seura on tienannut menestyksellään jo yli miljoona puntaa. Manageri Danny Cowleyn mukaan joukkue on tehnyt jotain hyvin erityistä.

– Ehkä olemme palauttaneet osan taiasta. Tämä on mahtava turnaus, ja kuka tahansa sanoo FA Cupin kuolleen, ei ole asunut Lincolnissa viimeisen kuuden ja kahdeksan viikon aikana, Cowley kertoi The Guardianin mukaan.

– Se on sähköistänyt seuramme. Seuralla on ollut erittäin vaikeita hetkiä. Tämä on tuonut Lincolnin ihmisten ajatuksiin kaupungissa ja myös ihmisten sydämiin. Se on ollut massiivista ja olemme nauttineet jokaisesta minuutista.

– Tämä on mullistavaa meille. Siitä ei ole epäilystäkään. Se on muuttanut seuramme taloutta ja antanut pelaajille profiilia. Pelaajat ansaitsevat sen. Alasarjassa pelaaminen, jossa moni pelaa osa-aikaisena, on todella taisteltava. Alasarjojen jalkapallo ei ole niin romanttista.