Derby Countyn kapteenin Richard Keoghin mukaan Swansean ”hiljainen” manageri Paul Clement saattaa yltyä antamaan pelaajille ”hiustenkuivaajakäsittelyjä”, jos asiat eivät suju suunnitellulla tavalla.

Swansean kurssi on kääntynyt Clementin tultua joukkueen peräsimeen. Nyt walesilaiset ovat 15:ntenä Valioliigan sarjataulukossa.

Keogh, 30, pelasi Clementin alaisuudessa Derbyssä ja teki tämän kanssa töitä myös Irlannin alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa.

– Hän tekee fantastista työtä. Ihmiset katsovat, mitä täällä tapahtui, ja sanovat sitä ja tätä, mutta hän on korkean kaliiperin valmentaja. Se ei ole minulle yllätys, että hän tekee fantastista työtä, Keogh sanoo Derby Telegraphille.

Derbystä Clement sai potkut vain kahdeksan kuukauden jälkeen. Swansea nappasi hänet tällä kaudella Bayern Münchenin apuvalmentajan paikalta.

– Olen onnellinen hänen puolestaan, että hän on palannut managerityöhön. Se vaikuttaa hyvältä yhtälöltä, hänen ja Swansean kannalta. Olen tyytyväinen nähdessäni, että hänellä menee hyvin, toteaa Keogh.

– Hän on varsin hiljainen mies, hyvin huolellinen, hyvin rauhallinen, mutta hänestä saattaa tulla tarvittaessa kovaääninen. Hän on oppinut paljon hyviä tapoja työskennellessään maailmanluokan valmentajien ja managerien kanssa. Ainakin minä opin häneltä paljon.

Tunnetuin ”hiustenkuivaajakäsittelijä” on Manchester Unitedin ex-manageri Sir Alex Ferguson, joka saattoi silloin tällöin räjähtää ja huutaa pelaajilleen lähietäisyydeltä.

Lähde: Wales Online