Nottinghamissa uskotaan, että Forestin laituri Hildeberto Pereira selviytyi pahannäköisestä tilanteesta säikähdyksellä. Pereira joutui Brad Maslen-Jonesin taklaamaksi 4–0-voittopelissä Hullin alle 23-vuotiaiden joukkuetta vastaan.

Portugalilaista Pereiraa hoidettiin kentällä usean minuutin ajan. Hänelle annettiin lisähappea ja olkapäähän kantoside.

– Hildeberto putosi ikävästi olkapäänsä päälle, emmekä tienneet, oliko ongelma vakava vai oliko kyse vain sokista. Hän kolautti sen, ja kivut olivat kovat, mutta toivomme, ettei se ole niin vakavaa kuin näytti, valmentaja Gareth Holmes kommentoi Nottingham Postin mukaan.

Mike Sassi

@MikeSassi
Forest loan star needs oxygen after late tackle during this afternoon's U23 game. #nffc nottinghampost.com/nottingham-for…

– Totta puhuen taklaus olisi voitu nähdä UFC:ssä. Hän oli pettynyt taklaukseen, Hildeberto oli uhka kentällä ennen sitä. Hän on pelaaja, joka aiheuttaa ongelmia vastustajille, hän jatkoi.

– Toivomme kuitenkin, että se ei ole niin paha miltä näytti. Hänen kätensä on kantositeessä, mutta toivottavasti se ei ole pitkäaikainen vamma. Hän on kestävä luonne. Hän ei mennyt sairaalaan, ja toivomme hänen pystyvän pelaamaan hyvin pian.

Pereira oli ehtinyt väläytellä osaamistaan ennen maanantain loukkaantumistaan. Hän pyrkii valloittamaan takaisin paikan edustusjoukkueen pelaavassa kokoonpanossa.