Valioliigassa putoamista vastaan taisteleva Sunderland vähentää työpaikkoja seurassa. Asiasta tiedotettiin tiistaina.

Black Cats ilmoitti tarkastelleensa liiketoimintaansa. Sen seurauksena ”useita tehtäviä ja osastoja yhdistetään, mikä johtaa seuran työvoiman supistamiseen”. Sitä ei kerrottu, kuinka montaa työpaikkaa menettely koskee.

– Viime kuukausina olemme tarkastelleet yksityiskohtaisesti koko seuran toimintaa. On selvää, että liiketoiminta oli menettänyt fokuksensa, ja nyt meidän on varmistettava, että olemme paremmin valmistautuneita keskittymään niihin alueisiin, jotka ovat ratkaisevia Sunderland AFC:n eteenpäin viemisen kannalta, toimitusjohtaja Martin Bain kommentoi.

– Infrastruktuurimme tarjoaa loistavan pohjan, ja on tärkeätä, että kapitalisoimme sen kanavoimalla ponnistuksemme niille alueille, joilla on vaikutusta. Haluamme varmistaa, että seura on parhaassa mahdollisessa asemassa muuttumaan vahvemmaksi sekä kentällä että sen ulkopuolella. Näitä päätöksiä ei tehty kevyesti, hän jatkoi.

Bainin mukaan sisäinen prosessi muutosten toteuttamiseksi on jo alkanut ja henkilökunnalle on ilmoitettu menettelytavoista ja aikataulusta.

Lähde: Sunderland Echo