Alasarjajoukkue Sutton United pääsi tällä viikolla parrasvaloihin, kun se kohtasi Arsenalin FA Cupin viidennellä kierroksella.

Piirakkaa kesken pelin vaihtopenkillä syönyt varamaalivahti Wayne Shaw sai jopa maailmanlaajuista huomiota osakseen – ja erosi päivää myöhemmin seurasta vedonlyöntiin liittyvän tutkinnan seurauksena.

Lähes 130-kiloisen Shaw’n piirakka sisälsi lihaa ja perunaa, mutta Suttonista löytyy toinenkin pelaaja, jonka ruokavaliossa ei ole kehumista. Keskikenttäpelaaja Nicky Bailey nimittäin käy pikaruokaravintola McDonald’sissa ennen jokaista ottelua.

– Ruokavalioni on vienyt minut sinne, missä tänään olen! En ole paras syöjä, 32-vuotias Bailey kertoi The Sun -lehden haastattelussa.

– En usko, että olen koskaan syönyt salaattia elämäni aikana, tai vihannesta. Se on aina toiminut minulla. Ennen ottelua syön aina McDonald’sissa – yhdeksän nugettia. Nuorempana äitini yritti saada minut syömään vihreitä juttuja, mutta minulla oli tapana oksentaa ne pois, hän jatkoi.

Bailey ei ole mikään turha pelaaja, sillä hän on edustanut uransa aikana muun muassa Middlesbrough’ta ja Charltonia. Boro maksoi miehestä aikoinaan 1,4 miljoonaa puntaa.

– Asuin pubissa viisi vuotta, kun olin Charltonissa. Minulla oli myös tapana juoda melkoisesti! Jos pääsee kuin koira veräjästä, silloin toimii niin. Mutta kun ikää tulee lisää, se kostautuu – minulla on kuitenkin mennyt ihan ok.