Éric Cantonaa pidetään yhtenä kaikkien aikojen Manchester United -pelaajista. Hän on ollut kannattajien silmissä pidetty hahmo – ainakin tähän asti.

Cantona piti kysymys-vastaustilaisuuden Bournemouthin kansainvälisessä keskuksessa tiistaina. Eräs kysymys kuului Mirrorin mukaan: kuka oli paras pelaaja, jonka kanssa Cantona pelasi samassa joukkueessa?

Yleisöstä huudettiin ehdotuksia, kuten Ryan Giggs, Roy Keane ja Peter Schmeichel. Ja sitten kuului vastaus: Gary McAllister.

Se ei ollut ihan sitä, mitä yleisö odotti. Mirrorin mukaan osa Man United -faneista alkoi buuata. Syy on se, että McAllister pelasi urallaan kahdessa Unitedin pahimmassa verivihollisessa: Leedsissä ja Liverpoolissa.

Cantona pelasi McAllisterin kanssa vain hiukan yli kymmenen kuukauden ajan Leedsissä vuonna 1992. He voittivat yhdessä Englannin pääsarjamestaruuden – silloisen Ykkösdivisioonan.

Mirrorin mukaan osa yleisöstä on vaatinut rahojaan takaisin. Fanit tiettävästi maksoivat pääsylipusta 45-1000 puntaa. Cantona vastaili kysymyksiin noin 45 minuutin ajan. Lisäksi Cantona saapui tilaisuuteen tunnin myöhässä.