Moni Arsenalin kannattaja on vuosien ajan toivonut Arsène Wengerin lähtevän, mutta kyllä miehelle vielä ottajia riittää.

The Telegraph kertoo, että Wenger sai hiljattain Kiinasta suorastaan älyttömän tarjouksen. Kiinalaisseura tarjosi kokeneelle managerille 30 miljoonan punnan (noin 36 miljoonaa euroa) vuosituloja – nettona. Se olisi tarkoittanut viikkotasolla 577 000 punnan palkkaa. Wenger kuitenkin sanoi ei.

Jos Wenger olisi tarttunut tarjoukseen, hänestä olisi kertaheitolla tullut aivan ylivoimaisesti parhaiten palkattu jalkapallovalmentaja. Tämän hetken parhaiten palkattu manageri on Manchester Cityn Pep Guardiola, joka tienaa vuosittain tiettävästi noin 15 miljoonaa puntaa.

Wengerin pöydällä on ilmeisesti jo noin puolen vuoden ajan ollut Arsenalin jatkosopimustarjous, joka takaisi ranskalaiselle 10 miljoonan punnan vuositulot. Wenger sanoi hiljattain, että hän kyllä aikoo jatkaa uraansa ensi kaudella. Tässä vaiheessa ei vain tiedetä, missä se tapahtuu. Wengerin nykyinen sopimus Arsenalin kanssa umpeutuu kuluvan kauden jälkeen.