Stoke-manageri Mark Hughes on suorittamassa joukkueessaan todellisen tyhjennyksen ensi kesän aikana. Asiasta uutisoi The Telegraph.

Myyntilistalla on ainakin Giannelli Imbula, joka siirtyi viime kesänä Stokeen seurahistorian suurimmalla siirtokorvauksella. Potters pulitti puolustavasta keskikenttäpelaajastaan Portolle noin 21,5 miljoonaa euroa.

Lähtijöiden listalla on myös Bojan Krkić, joka lainattiin tammikuussa Bundesliga-seuran Mainziin. Brittilähteen tietojen mukaan Stoke on valmis kuuntelemaan tarjouksia Bojanista kesän aikana.

Hyökkääjä Wilfried Bony palaa kesällä lainaltaan Manchester Cityyn. Bony on osunut ainoastaan kahdesti Potters-paidassa.

Philipp Wollscheid, Marc Muniesa ja Joselu ovat myös myytävien pelaajien listalla, mikäli Stoke saa pelaajista riittävän korkean tarjouksen. Ibrahim Afellayn, Stephen Irelandin ja Shay Givenin sopimukset puolestaan päättyvät kesällä.

Yhdelle pelaajalle on luvassa jatkosopimus lähtöpassin sijasta. Seura käyttänee laitapuolustaja Glen Johnsonin sopimuksessa olevan option lisävuodesta.