Walter Mazzarrin luotsaaman Watfordin kannattajat manaavat joukkueen epäonnea sosiaalisessa mediassa. Viimeisin ikävä uutinen oli Mauro Záraten vakava polvivamma, joka pitää hänet sivussa koko loppukauden ajan.

Myös Daryl Janmaat joutui jättämään kentän kamppailussa West Hamia vastaan. Pitkäaikaistoipilaisiin lukeutuu myös Roberto Pereyra, ja Nordin Amrabatkin on sivussa nilkkavaivan takia.

Viime kesänä Newcastlesta hankittu Janmaat on ollut poissa seitsemästä pelistä tällä kaudella, ja vastaavia ongelmia on ollut monella muullakin pelaajalla.

Nyt kannattajat vaikuttavat pelkäävän pahinta ennen jokaista peliä. Seuraava ottelu on edessä tänään, kun Southampton saapuu Vicarage Roadille vieraaksi.

”Watfordilla on ollut tällä kaudella enemmän loukkaantumisia kuin minulla lämpimiä illallisia”, kirjoittaa eräs Twitter-käyttäjä.

”Taas yksi loukkaantuminen Watfordille, vau. Joka kerta kun katson heidän pelinsä, tulee vain loukkaantuminen toisensa perään. Hän hankki lasista tehtyjä pelaajia”, ihmettelee toinen.

”Loukkaantumisia tulee edelleen harjoitusten aikana. En voi olla ajattelematta, että sen voisi välttää”, kolmas pohtii.

Lähde: Hertfordshire Mercury

Chaz 🫧

@chazwhu98
Watford have had more injuries than I've had hot dinners

Daniel Walker

@DPFWalker
Be great if #WatfordFC would give up playing tiddlywinks in training and focus on fitness work so we don't have so many injuries. #GiveItUp

BetVictor

@BetVictor
What do you want your football team to give up for Lent? 🤔

The best answer will win a £5 free bet!

RT & reply with #GiveItUp to enter 👍

Jon G Goode 🐝⚽❤️👑 🐝

@jonnyhornet81
More injuries?! Here's a pic of our Chief Medical Officer #watfordfc