Arsenalin verkkosivuilla on julkaistu puheenjohtaja Sir Chips Keswickin kommentti, jossa puidaan lontoolaisseuran tilannetta ja viime aikoina esillä ollutta keskustelua ranskalaismanageri Arsène Wengerin asemasta.

– Olemme täysin tietoisia tällä hetkellä seuraan keskittyvästä huomiosta ja ymmärrämme keskustelun. Kunnioitamme sitä, että faneilla on oikeus erilaisiin yksilöllisiin mielipiteisiin, mutta me johdamme aina tätä loistavaa jalkapalloseuraa pitkän tähtäimen etuja ajatellen, Keswick toteaa.

– Arsènella on sopimus kauden loppuun asti. Mitä tahansa päätöksiä teemmekin, ne tehdään molemminpuolisesti ja julkistetaan oikeaan aikaan oikealla tavalla, hän jatkaa.

Jos kaikki kilpailut huomioidaan, Arsenal on hävinnyt seitsemästä edellisestä ottelustaan peräti viisi. Mestarien liigassa Bayern München murskasi Tykkimiehet yhteismaalein 10–2, ja Valioliigassa Wengerin miehistö on valahtanut viidennelle tilalle.

Brittimediassa on uutisoitu, että useampi Arsenalin pelaaja saattaa olla vaihtamassa maisemaa tulevana kesänä. Esimerkiksi Mesut Özilin, Alexis Sánchezin ja Alex Oxlade-Chamberlainin huhutaan etsivän uusia työnantajia.

Sánchezin väitetään pudonneen Liverpool-ottelussa avauskokoonpanosta harjoituskentällä tapahtuneen yhteenoton vuoksi. Jälkimmäisen Bayern-tappion aikana chileläinen puolestaan vaikutti hymyilevän vaihtopenkillä, mikä suututti kannattajat.