Barcelonassa on edessä muutosten kesä, kun päävalmentaja vaihtuu. Katalonialaiset pyrkivät Marca-lehden mukaan vahvistamaan puolustustaan ja keskikenttäänsä, ja sen takia seuran edustajat olivat tällä viikolla Lontoossa.

Urheilujohtaja Robert Fernández ja skoutti Urbano Ortega seurasivat West Hamin ja Chelsean välistä liigaottelua maanantaina. Päivää myöhemmin he näkivät, kuinka Bayern München nuiji Arsenalin Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Uutta laitapuolustajaa hakevan Barcelonan miehet tarkkailivat erityisesti Chelsean César Azpilicuetaa ja Marcos Alonsoa. Myös keskikenttäpelaaja Nemanja Matićin otteita seurattiin, vaikka mies pelasi vain 20 minuutin ajan.

Tiistaina Fernández ja Ortega tarkkailivat Arsenalin Héctor Belleríniä. Johtopäätösten tekeminen tuosta kamppailusta on kuitenkin vaikeata, koska isännät romahtivat jouduttuaan vajaamiehisiksi.

Lontoolaisseuroja edustavien pelaajien palkat ovat kuitenkin lehden mukaan niin suuria, että niihin voi olla vaikea vastata. Siksi Fernández ei ole sulkenut pois Espanjassa pelaavia vaihtoehtoja – esimerkiksi Valencian João Cancelo on tarkkailulistalla.