Arsenal kohtaa tänä iltana FA Cupin puolivälieräottelussa Lincoln Cityn. Viidennellä sarjatasolla pelaavan Lincolnin voisi kuvitella olla Gunnersille pelkkä suupala. Ei välttämättä sittenkään, sillä Lincoln aikoo laittaa kaiken peliin.

Lincolnin oikea laitapakki Bradley Wood kohtaa laidallaan mahdollisesti Alexis Sánchezin. Manageri Arsène Wengerin ei auta kuin toivoa, että chileläinen pysyy yhtenä kappaleena. Woodin veli Robert on suuri Arsenal-fani. Hän pyysi veljeään olemaan hellä.

– Sain tekstiviestin häneltä. Hän toivotti onnea, mutta pyysi myös etten aiheuttaisi kovin montaa loukkaantumista, Wood sanoi Daily Mailin mukaan.

– Vastasin hänelle, että teen sitä mitä yleensäkin. Hän vastasi ”en malta odottaa…”.

Sanotaan näin, että tässä ottelussa Sánchezin kannattaa ehkä jättää ne kaikkein nöyryyttävimmät harhautukset pois.

– Minä olen ihminen ja hän on ihminen. Siinä se. Me saatamme vääntää vastakkain 90 tai 120 minuuttia.

– On monta eri tapaa nollata hänet. Oli keino mikä hyvänsä, sen yritän tehdä. Jos hän yrittää viedä minulta puikot, murskaan hänet.

– En sano, että potkin häntä 24/7, mutta jos onnistun hiljentämään hänet, olen tehnyt hyvää työtä. Sama pätee vasemman laidan Sam Haberghamiin ja keskustan Luke Waterfalliin sekä Sean Raggettiin.

Wood antoi vihjettä myös Lincolnin pelisuunnitelmasta.

– Arsenalilla on vaikeat ajat menossa. Fanit ovat heidän kimpussaan. Jos peli on 20 tai 30 minuutin jälkeen 0-0 tai me johdamme 1-0, olen varma, että 9 000 Lincolnin fania muuttuu 20 000:ksi. Mitä pidemmälle peli etenee, sitä vaikeammaksi se muuttuu heille.

Arsenalin ja Lincolnin välinen ottelu alkaa kello 19.30 Suomen aikaa.