Lauantain toisessa FA Cupin ottelussa konferenssitason Lincoln Cityllä ei ollut saumoja Emiratesilla. Arsenal murjoi alasarjaseuran laulukuoroon tylyin 5-0-numeroin.

Arsenal-luotsi Arséne Wenger laittoi liikkeelle ykkösmiehistönsä ja jälkikin oli sen mukaista.

Lincoln kesti liki koko avausjakson Arsenalin kyydissä, kunnes Theo Walcott rokotti lisäajalla. Englantilaisen laukaus otti kimmokkeen puolustaja Samuel Habergamista ja painui vieraiden verkkoon.

Tykkimiesten etumatka kasvoi heti toisen jakson alkuun, kun Olivier Giroud osui 53. minuutilla Hector Bellerínin mainiosta tarjoilusta. Viisi minuuttia myöhemmin Kieran Gibbsin laukaus ohjautui Luke Waterfallin kautta omaan maaliin ja isännät johti jo 3-0.

Arsenalin ylivoimaisuus alkoi näkyä yhä enemmän viimeisellä kaksikymppisellä. Ensin Alexis Sánchez taituroi komealla soolojuoksulla 4-0-maalin viimeisteltyään tarkan kudin rangaistusalueen takaa oikeaan ylänurkkaan.

Kolme minuuttia myöhemmin Sánchez tarjoili joukkueensa viidennen maalin. Aaron Ramsey sai herkutella, kun walesilainen ohitti helposti Lincoln-vahti Paul Farmanin ja laittoi pallon tyhjiin.

Lisämaaleja ei nähty ja Arsenal marssi välieriin 5-0-lukemin.

Arsenal-Lincoln City 5-0 (1-0)

1-0 Theo Walcott (45+1.)
2-0 Olivier Giroud (53.)
3-0 Luke Waterfall Om (58.)
4-0 Alexis Sánchez (72.)
5-0 Aaron Ramsey (75.)