Lincoln Cityn satumainen tarina FA Cupissa sai eilen päätöksensä. Konferenssitason joukkueella ei ollut varsinaisesti Arsenalia vastaan saumoja ja tuloksena oli 5-0-tappio.

Suurinumeroisesta tappiosta huolimatta Lincoln teki seurahistoriaa. Seura oli nimittäin ensimmäinen FA Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon selvinnyt konferenssitason seura 100 vuoteen.

– Meidän täytyy ottaa vaikutteita tästä pelistä hienolla stadionilla näitä maailmanluokan pelaajia vastaan. Vieläkin tärkeämpänä meidän on otettava oppia tästä. Meidän täytyy oppia tästä matkasta kokonaisuudessaan. Sitten meistä voi tulla parempia jalkapalloilijoita ja pelaajia, Lincoln-luotsi Danny Cowley kommentoi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

Lincolnin kannattajista 9000 matkusti eilen Emiratesilla kannustamaan omiaan. Cowley oli määrästä todella ilahtunut.

– Sitä näki tänään maailmanluokan pelaajia Arsenalissa, mutta kuuli myös maailmanluokan kannattajia. Niin hyviä he olivat. 9000 heistä lauloi tänään suohon 51 tuhatta Arsenalin kannattajaa. Se on fakta.