Jimmy Greaves ei ole enää yksin. Cristiano Ronaldo nousi 77-vuotiaan englantilaismiehen rinnalle myöhään sunnuntai-iltana.

Ronaldo viimeisteli Real Betisiä vastaan uransa 366. pääsarjamaalin. Samaan on Euroopan TOP 7 -sarjoissa yltänyt vain Greaves.

Ronaldon maaleista 279 on syntynyt Real Madridissa, 84 Manchester Unitedissa ja kolme Sporting Lissabonissa. Greaves puolestaan paukutti 50-70-luvuilla 124 maalia Chelsealle, yhdeksän AC Milanille, 220 Tottenhamille ja 13 West Hamille.

Greavesin ennätystä pidettiin pitkään rikkomattomana, mutta Ronaldon lisäksi toinenkin mies saattaa tulla melko pian ohi. Listan nelonen on nimittäin Lionel Messi, joka on viimeistellyt 335 sarjamaalia Barcelonalle. Messin ja kärkikaksikon väliin mahtuu vielä saksalaislegenda Gerd Müller, joka osui Bayern Münchenille 365 kertaa.

Twitugal

@Twitugal
🇪🇸 🇬🇧 🇩🇪 🇮🇹 🇵🇹 🇫🇷 🇳🇱
@Cristiano Ronaldo is now the ALL-TIME TOP SCORER in the Top 7 European Leagues equalling Jimmy Greaves !